Condition monitoring in zakformaat

Maakt u gebruik van predictief onderhoud om uw machines zo optimaal mogelijk te laten lopen? Met behulp van trillingsanalyse bepaalt u de toestand en de performantie van de roterende onderdelen in uw machines. Hiermee kan u gefundeerd beslissen en bepalen waar en wanneer een onderhoud moet uitgevoerd worden.

Maar hoe kan u die trillingsanalyse gemakkelijk en snel uitvoeren, zonder een overvloed aan uitrusting? Daartoe heeft PCB Piezotronics nu DE oplossing met de digitale ICP®/IEPE data acquisitie en signaal conditioner, model 485B39, een conditioner in zakformaat met een tweekanaals USB uitgang.

Deze handige signaal conditioner past in uw broekzak, en is Plug & Play zonder gebruik te moeten maken van installatiesoftware. Accelerometers, druksensoren, microfoons, impact hamers of andere ICP®/IEPE sensoren worden aangesloten via de BNC connectoren. Het signaal wordt gedigitaliseerd en via de USB uitgang verstuurd naar PC, tablet of smartphone. Bestaande third-party software pakketten compatibel met Windows®, iOS®, Android™, macOS® or Linux® helpen u om de bekomen data verder te analyseren.

Zijn compactheid, zijn veelzijdigheid en zijn gebruiksgemak maken van deze 485B39 het perfecte gereedschap voor uw trillingsmetingen on-the-go, en maken hem dan ook onmisbaar in iedere gereedschapskist.

PCB Piezotronics is gekend als de referentie voor het meten van trillingen, geluid, dynamische druk en kracht. Ook kunnen we uw sensoren kalibreren, en met onze shakers kan u volledige trillingsanalyses opbouwen.

Meer specificaties, FAQs en testimonials vindt u op https://www.pcb.com/sensors-for-test-measurement/electronics/digital-icp-usb-signal-conditioner

Bezoek onze website www.pcb.com voor een oplossing van uw trillingsvraagstuk.

Contacteer ons via benelux@pcb.com of +32 (0)2 802 13 16