Prima Power lanceert de LASER GENIUS+, een nieuwe generatie 2D-fiberlasermachine.

Prima Power ontwierp en ontwikkelde de Laser Genius+ om te voldoen aan de behoeften van een constant evoluerende markt die nieuwe normen stelt op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en precisie.

De Laser Genius + familie van machines omvat de maten 1530, 2040 en 2060 en fiberlaservermogens van 2 tot 15 kW. Ze is volledig ontworpen en gebouwd in Italië en ontwikkeld op basis van 40 jaar laserervaring van Prima Power.

Met een trajectsnelheid van 180 m / min is Laser Genius + een van de snelste en meest productieve machines op de markt.

De footprint is een van de kleinste op de markt. De (omkeerbare) lay-out integreert de service onderdelen in één speciale module, los van het werkgebied van de machine. Alles is reeds geïntegreerd en getest, daarom is dit uiterst compact plug & play-systeem in slechts twee dagen geïnstalleerd.