Empack Den Bosch 2021

Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de eerstvolgende editie van Empack Den Bosch 2021, deze zal op 8 en 9 september plaatsvinden. Vanaf 30 juni 2021 zijn evenementen met doorstroom (zoals beurzen en festivals) weer toegestaan. “We zijn klaar voor een nieuw seizoen en kijken daar reikhalzend naar uit en dat gevoel delen onze bezoekers ook. Uit onderzoek, waaraan meer dan 6000 respondenten hebben deelgenomen, blijkt namelijk dat 90 procent voornemens is om een bezoek te brengen aan onze beurzen”, geeft Jeroen van Hooff, CEO van beursorganisator Easyfairs Nederland in een online video te kennen.

Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content van Empack, stelt een veilige en verantwoorde editie voor zowel bezoekers als exposanten te kunnen organiseren. “Het zijn uitzonderlijke tijden en dus wordt het ongetwijfeld ook een ‘bijzondere’ beurseditie. Empack 2021 belooft een evenement te worden waar alle professionals in de verpakkingsindustrie naar uitkijken. Want ondanks alle technologische hulpmiddelen, zoals videoconferenties en chats, blijft de beurs het meest efficiënte platform om innovaties en nieuwe producten voor te stellen en te ontdekken en om succesvolle zakenrelaties te ontwikkelen”, zegt Van den Nieuwenhuizen.

Brabanthallen decor voor de reünie van de verpakkingsindustrie

Empack is het jaarlijks terugkerende en toonaangevende evenement voor verpakkingstechnologie in Nederland. Hier komt de verpakkingscommunity bijeen om de nieuwste oplossingen te vinden op het gebied van verpakkings- technologie, -materialen en -services. Naast het ontmoeten van nieuwe relaties, biedt het fysieke ontmoetingsmoment de mogelijkheid om kennis te verrijken en direct een update te krijgen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Registreren voor Empack is voor lezers van Industrie magazine mogelijk met de code 2515. De code wordt automatisch ingevuld door te klikken op https://registration.gesevent.com/survey/1cr6l6xbyq5ja?actioncode=2515.