Bandall: 80 % of meer verpakkingsmateriaal besparen met (papieren) banderol

Tijdens de Empack in Den Bosch legt Bandall de nadruk op banderolleeroplossingen die leiden tot reductie van verpakkingsmateriaal. 80 % reductie of meer is geen uitzondering. We maken bezoekers bewust hoe ze met slechts 1 banderol soms drie of meer alternatieve verpakkingsmaterialen, zoals krimpfolie, omdozen of zelfklevende etiketten kunnen vervangen voor een dunne (papieren) banderol. Nieuw is ook de Ecoband, een banderol met een gepositioneerd aangebrachte milieuvriendelijke coating (2 % van het geheel), waardoor deze bij het oud papier kan.

Nieuwe snelle en volautomatische banderolleeroplossingen

Ook showen we diverse snelle volautomatische banderolleeroplossingen voor diverse nonfood producten. Denk daarbij ook aan combinaties met stapelen-bundelen-labelen, een veelgebruikte toepassing voor promopacks en voor het versnellen van het orderpicking proces. Bekijk ook de nieuwe Multi-Width optie; meer banderolbreedtes op één machine.

Bezoek Bandall op stand 1.C109 Of kijk op www.bandall.com