Trends in de verpakkingsindustrie

In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingsindustrie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke jaarlijkse trends, problemen en kansen actueel zijn. Tijdens onze fysieke verpakkingsbeurs worden de actuele verpakkingsinnovaties uitgelicht, maar met het verpakkingskenniscentrum lanceren wij actuele content over de verpakkingsindustrie die 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Verpakkingsbeurs 8 & 9 september 2021

Op 8 & 9 september 2021 staat in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van een nieuwe editie van Empack. Na een digitaal verpakkingsplatform in 2020 is het tijd om elkaar weer fysiek te ontmoeten, kennis te verrijken en direct een update te verkrijgen over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie. Empack is hiermee dé verpakkingsbeurs van 2021.

Van toonaangevende exposanten tot innovatieve start-ups. Het event zal bruisen van toegewijde investeerders, die hun verpakkingsuitdagingen willen oplossen door: het ontdekken van nieuwe technologieën, services en materialen; het opdoen van nieuwe kennis.

Empack kenniscentrum: 365 dagen per jaar digitaal verbinden

De verpakkingsindustrie blijft innoveren. Maar hoe blijf jij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen? Interessante informatie op het gebied van verpakkingen, verpakkingsinnovaties, verpakkingsmaterialen, technologieën en services bundelen wij op deze pagina. Want hoe zit de verpakkingsketen nou exact in elkaar?

Verpakkingsinnovaties – de gehele verpakkingsketen uitgelicht

Empack brengt de verpakkingsindustrie in beeld door in te spelen op de gehele verpakkingsketen. Van grondstoffen, materialen, technologieën, services, productielijnen tot e-commerce, supply chains, digitalisering en co-packing. Onze blogs brengen jou op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen op nationaal gebied.

Jaarlijkse trends en ontwikkelingen in verpakkingsland

Wie aan de top wil blijven, leert steeds bij. Hoe ga jij op zoek naar het juiste duurzame verpakkingsmateriaal, druk jij de kosten wat direct leidt tot efficiënte productie en ga jij in op de vraag naar slimme en intelligente verpakkingen?

Dit zijn slechts enkele topics die van anno 2021 spelen bij onze bezoekers. Topics waar exposanten, maar ook kennispartners op onze verpakkingsbeurs, maar ook op ons digitale kenniscentrum, op in zullen spelen.