ION Dag voor de Ondernemer – met Jos Burgers

Op woensdag 10 november hebben we ons jaarlijkse kennis en netwerkevent, de ION Dag voor de Ondernemer gepland staan. Vanwege de nog geldende COVID-19 beperkingen is het nog niet mogelijk om nu al een bedrijfsbezoek te plannen, en daarom komt deze te vervallen. Omdat er wel veel behoefte is aan samenkomen en bijpraten met collega’s, wordt de ION Dag voor de Ondernemer een fysieke bijeenkomst die wordt georganiseerd volgends de dan geldende COVID-19 beperkingen. Zodra het volledige programma van deze dag bekend is, zal het hier op de website bekend worden gemaakt. De leden zullen uiteraard ook per e-mail uitgenodigd worden.  

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, in de ochtend gaat over ondernemersvraagstukken en dat deel wordt afgesloten met een netwerklunch. In de middag worden diverse technische bijeenkomsten gepland. Deze worden separaat aangekondigd, dus hou de agenda in de gaten.

De planning ziet er ongeveer als volgt uit:

  • 8.30-9.00uur inloop met koffie/thee.
  • 9.00-9.30uur eerste presentatie.
  • 9.30-10.00uur tweede presentatie.
  • 10.00-10.30uur netwerkpauze met koffie/thee.
  • 10.30-12.00uur masterclass “Geef nooit korting” door Jos Burgers.
  • 12.00-13.00uur netwerklunch.
  • 13.00uur en verder diverse (technische) bijeenkomsten en de Qual.ION update workshops.

Zie ook: https://vereniging-ion.nl/nieuws/jos-burgers-ion-dag-ondernemer-10-nove…