Loop-checking van uw accelerometers?

De (petro-)chemische industrie is sterk afhankelijk van de correcte en effectieve werking van zijn assets zoals pompen, motoren, etc.. Niet-gemonitorde trillingen kunnen grote schade veroorzaken, zowel direct aan de uitrusting, als indirect door stilstand en/of productieverlies. De sensoren van IMI, een merknaam van PCB Piezotronics, bieden u een volledige lijn van producten om uw apparatuur te bewaken en te beschermen.

Model 9110D is een industriële draagbare trillingskalibrator en het ideale toestel voor het testen van accelerometers, snelheidsmeters, proximity-switches en anderen, en dit over een groot bereik van frequenties en amplitudes. Het batterijgevoede, draagbare toestel past in een kleine en sterke ‘PELICAN’-koffer en behelst de instelbare shaker, maar ook input voor de feedback, en alle apparatuur nodig voor het genereren van de nodige verslagen en rapportering binnen uw kwaliteitssysteem.

Het toestel werkt ‘stand-alone’, waardoor u zo ‘in the field’ kunt gaan. De 9110D creëert een trilling met een frequentie van 5..10.000 Hz (300..600.000 rpm), en versnellingen tot een piek van 20g (196 m/s²). Het toestel berekent de gevoeligheid van de sensor en geeft deze op het ingebouwde display weer. Het heeft tevens een ingebouwde IEPE/ICP®-ingang voor de meeste accelerometers op de markt. De opgeslagen data kunnen overgezet worden naar een computer en een ISO17025 kalibratie certificaat kan men eenvoudig creëren en uitprinten.

PCB Piezotronics is gekend als de referentie voor het meten van trillingen, geluid, dynamische druk en kracht. Ook kunnen we uw sensoren kalibreren, en met onze shakers kan u volledige trillingsanalyses opbouwen.

Voor verdere vragen over dit of over gerelateerde onderwerpen, kan u steeds contact opnemen met PCB Piëzotronics Benelux.

PCB Benelux, Da Vincilaan 1, 1930 Zaventem

Bezoek onze website www.pcb.com voor een oplossing van uw trillingsvraagstuk.

Contacteer ons via benelux@pcb.com of +32 (0)2 802 13 16