Deslagging machine van Q-Fin genomineerd voor de ION Borghardt Award

Opnieuw is een machine van Q-Fin genomineerd voor de ION Borghardt Award. Deze werd uitgereikt op de Materials+Eurofinish+Surface vakbeurs welke gelijktijdig met De Nederlandse Metaal dagen, in Den Bosch plaats vond. Op laatstgenoemde beurs was Q-Fin uiteraard aanwezig.

De genomineerde machine van Q-Fin is de volautomatische deslagging machine. Deze maakt het mogelijk in een hand omdraai eenvoudig slakken van snijdelen te verwijderen en vervuiling in de ontbraammachine te voorkomen. Het is een compacte machine en eenvoudig in gebruik door het gebruiksvriendelijke HMI scherm.

De machine is een stand alone machine waardoor restafval in de ontbraammachine, wat voor vervuiling en schade kan zorgen, wordt voorkomen. Wanneer de machine in lijnopstelling i.c.m een ontbraammachine wordt geplaatst zullen het productieproces en de arbeidsveiligheid een boost krijgen. Deze unieke deslagging machine is in twee breedtes verkrijgbaar en verwijdert de slak van plaatdelen tot 600 mm resp. 1200 mm breed middels 2 robuuste slakkenmepperwalsen.

www.q-fin.nl