Eerste Eemsdeltavisie op 4 november in Groningen

Vakblad Petrochem, Groningen Seaports en Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta organiseren Eemsdeltavisie 2021 – Truth or Dare op 4 november in Chemport Innovation Centre in Groningen.

Tijdens Eemsdeltavisie 2021 zal het gesprek aan worden gegaan met onder meer innovators, wetenschappers en experts uit de industrie. Eemsdeltavisie is het eerste officiële evenement in het Chemport Innovation Center. Ook organiseren zij tijdens het evenement de verkiezing van de Northern Enlightenment 2021 en trappen zij de Hydrogen Trail Europe af. De tafelgasten zijn onder andere Eertwijn van den Dool (sitemanager CIC), Soledad van Eijk (TNO), Niels Schenk (BioBTX) en Paul Iske (Het Instituut voor Briljante Mislukkingen en UM).

Informatie en inschrijving: Petrochem