CE gecertificeerde, hijsbare stapelbak; multifunctioneel inzetbaar!

De vraag naar gecertificeerde hijsbare stapelbakken wordt steeds groter. Daarom heeft Kruizinga.nl de mogelijkheid om de meest gangbare stapelbakken te voorzien van CE-certificering om te hijsen.

De stapelbak is niet meer weg te denken uit het assortiment, mede door de multifunctionele inzetbaarheid. De bak is door middel van een heftruck, palletwagen of kraan gemakkelijk op te pakken, te verplaatsen en te stapelen. Daarnaast hebben de stapelbakken een hoog draag- en stapelvermogen. De bak biedt daarom uitkomst voor bedrijven die zich bezighouden met verschillende opslag- en transport gerelateerde werkzaamheden.

Wanneer u kiest voor een stapelbak met certificaat, beschikt u over een hijsbare stapelbak welke is ontwikkeld en gecertificeerd voor opslag en transport van diverse goederen. De bak is geschikt voor verplaatsing met behulp van een heftruck maar is ook gecertificeerd als hijsgereedschap. De CE-verklaring biedt u de zekerheid dat aan alle geldende essentiële gezondheids- en veiligheidseisen wordt voldaan.

Nieuwsgierig geworden naar onze CE gecertificeerde hijsbare stapelbakken? Scan dan de QR-code voor meer informatie.