ECO.BANDING; dat is duurzaam bundelen met papier

Met ECO.BANDING® kunt u tal van producten uit de maakindustrie bundelen, labelen of verpakken. De Ecoband betreft een banderol die alle Europese verpakkingsrichtlijnen volgt. Met het FSC certificaat kunt u er zeker van zijn dat de ECOBANDING® geproduceerd is met duurzame en gerecyclede materialen. De banderol bestaat voor 98% uit papier en daarnaast uit de ECO.SEAL®. De ECO.SEAL® is volledig volgens de EU en Franse wetten voor wegwerp plastic en ban op plastic verpakkingen ontworpen. De ECO.SEAL® zorgt ervoor dat uw banderol altijd goed om uw product heen zit.

De ECO.BAND voldoet aan Europese richtlijnen en kan gewoon bij het oud papier

Ieder jaar worden nieuwe wetten ingevoerd om klimaatdoelen te behalen. Met de Ecoseal staat Bandall klaar om producenten te helpen deze nieuwe wetten te implementeren en tegelijk eigen klimaatdoelen te behalen. Frankrijk staat momenteel aan de leiding in Europa met het bannen van plastic verpakkingen voor met name groenten en fruit. Ongetwijfeld zullen meer branches en landen dit voorbeeld volgen. Momenteel is Spanje dit ook al van plan in 2023.

Uw voordelen

  • Voldoet aan Europese (Directive (EU) 2019/904″ Recital 11) en Franse (AGEC) richtlijnen
  • 100% recyclebaar
  • Bespaar op energie (dankzij lagere verwerkingstemperaturen)
  • FSC gecertificeerd
  • Flexibele verpakking
  • U kunt de ECO.BANDING® bij het oud papier gooien zonder er over na te denken!

Banderolleren is bundelen en labelen in één

Bandall biedt veel verschillende banderolleermachines met een wijd scala aan toepassingen. Met de Bandall banderolleermachines reduceert u verpakkingsmateriaal in vergelijking met andere traditionele verpakkingsoplossingen. Bandall biedt ECO.BANDING® aan in samenwerking met Speciaal drukkerij Max. Aarts. Aarzel niet om contact op te nemen met ons om meer informatie te krijgen over de ECO.BANDING® of een van de andere verpakkingsoplossingen die we aanbieden.

sales@bandall.com 0348 431 520. Kijk voor meer informatie op: https://www.bandall.com/nl/markten/bundelsystemen-voor-industrie-logistiek/