Maintenance en Worksafe 

Op 12, 13 & 14 april gaan de deuren open van de vakbeurzen Maintenance en Worksafe Gorinchem
Drie dagen lang presenteren ruim 125 deelnemers vooruitstrevende en innovatieve oplossingen die processen verbeteren op het gebied van o.a. duurzaamheid, efficiëntie én veiligheid. Op vakbeurs Maintenance ontdekt u de nieuwste onderhoudstechnologieën. Op vakbeurs Worksafe de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan de optimalisatie van het beleid over veilig en gezond werken. 
Met een duidelijke focus op de industrie spelen we in op één van de grootste uitdagingen binnen de gehele sector: het verbeteren van de veiligheid tijdens de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en Turnarounds.

Kennisdelen, netwerken en verbinden

Wilt u weten wat de impact is van drones op Asset Management of hoe u fysieke belasting in onderhoud kunt aanpakken volgens de TOP-strategie? Tijdens het vrij toegankelijke kennisprogramma delen inspirerende keynote sprekers hun kennis en ervaring op het gebied van assets, implementatie en veiligheid. 

REGISTREER NU VOOR UW GRATIS BEZOEK 

BEKIJK HET PROGRAMMA