DUSPRA: de specialist in ATEX gereedschappen

Sinds 1959 levert Duspra B.V. hoogwaardige gereedschappen en machines. Ons assortiment bestaat o.a. uit vonkvrij handgereedschap, ATEX-gecertificeerde en standaard pneumatische- & hydraulische gereedschappen, ventilatoren, (werk)lampen en accessoires.

Over ATEX

Wij leveren een groot assortiment aan ATEX gecertificeerde producten. Deze ATEX-certificering houdt in dat deze producten voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van explosiegevaar onder atmosferische omstandigheden. Explosieve atmosferen kunnen ontstaan door brandbare gassen, damp, nevel of stof. Als hiervan genoeg aanwezig is, kan dit, vermengd met de omgevingslucht (zuurstof) en een ontstekingsbron, tot een explosie leiden. Om explosies te voorkomen, zijn de zogenoemde ATEX-richtlijnen ontwikkeld.

Onze service

Wij hechten veel waarde aan service en bieden daarom productdemonstraties op locatie en advies op maat aan. De merken die wij voeren zijn onder andere Ampco, Chicago Pneumatic, Cengar, Hi-Force, Luznor, NEC+, Spitznas, TST en Trelawny. Hiermee hebben we een breed assortiment aan (ATEX) producten voor de petrochemie, industrie, duikbedrijven, infrastructuur & automotive.

Duspra B.V. – Amersfoortseweg 24 – 14 – 3951 LB  Maarn

 T: 0180-410100 – info@duspra.nl

www.duspra.nl