SCSN

Minder fouten en lagere kosten dankzij SCSN

Mkb-maakindustrie op weg naar geautomatiseerde ketencommunicatie

Geautomatiseerd berichtenverkeer van mkb-maakbedrijven met klanten en leveranciers draagt bij aan efficiëntere digitalisering en snellere productieprocessen. Door automatisch orderregels in het ERP-systeem van het eigen bedrijf te plaatsen, wordt voorkomen dat er gegevens met de hand moeten worden overgenomen. Dit leidt tot lagere kosten en minder fouten. Het Smart Connected Supplier Network (SCSN) biedt de mogelijkheid om tussen diverse ERP-pakketten automatisch uitgewisselde berichten te laten uitlezen. Dit automatiseert berichtenverkeer in de toeleverketens van de maakindustrie. Door deze automatische koppeling tussen klanten en toeleveranciers worden invoer en versturen van essentiële ordergegevens niet meer vergeten en belanden niet meer in een grote stapel achterstallig werk. Dit draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering die beter aan te sturen is.

 

SCSN

Om meer te weten te komen over SCSN, organiseert Teqnow een bijeenkomst op dinsdag 26 april aanstaande. Tijdens deze bijeenkomst wordt verteld wat er komt kijken bij geautomatiseerd berichtenverkeer, hoe SCSN werkt en hoe dit toe te passen is bij verschillende ERP-systemen. Ook zal in een tafelgesprek met collega-ondernemers meer verteld worden over hun ervaringen en de voordelen die zij hebben gezien om geautomatiseerd berichtenverkeer toe te passen in hun bedrijf. Tevens zal er een nieuwe selectietool worden gelanceerd die het voor bedrijven sterk zal vereenvoudigen inzage te krijgen welke informatie met welk pakket via SCSN uitgewisseld kan worden met toeleveranciers en klanten.

De bijeenkomst wordt op 26 april ’s middags gehouden in het gebouw van Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein.

Meer weten over en aanmelden voor de bijeenkomst: https://teqnow.nl/agenda/digitaal-communiceren-met-klanten-en-toeleveranciers-3

Koninklijke Metaalunie is met bijna 15.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal. De leden hebben samen een omzet van 30 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 180.000 mensen.