ATEX & Process Safety

ATEX & PROCESS SAFETY 2022

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen –  dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn. Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. H ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens het jaarcongres ATEX zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

ATEX & Process Safety 2022