Bied online op tweedehands machines voor de voedings- en drankenindustrie

Industrial Auctions is uw partner bij het kopen en verkopen van tweedehands machines voor de voedings- en drankenindustrie. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met het organiseren van online veilingen en heeft daardoor veel kennis van de industrie. Het aanbod van de online veilingen is erg divers en voortdurend veranderend. Ook deze maand organiseert Industrial Auctions weer verschillende online veilingen over heel Europa. Zo worden er veilingen georganiseerd in Engeland, Frankrijk, Nederland, Polen en Duitsland.

Begin Juni wordt er een veiling georganiseerd in Stowmarket (UK) met machines voor vleesverwerking en kant-en-klaar maaltijden. Het aanbod bestaat onder andere uit een GEA CutMaster vacuum bowl cutter en een JBT Stein Inc. Thermal fluid oven. Daarnaast organiseert Industrial Auctions een online veiling met machines voor de groenten industrie in opdracht van Antarctic Foods Aquitaine in Ychoux (FR) en een online veiling in Tegelen (NL) met machines voor de voedingsindustrie op voormalige locatie Geertsen Vlees. Naast het organiseren van veilingen over heel Europa organiseert Industrial Auctions ook veilingen op hun eigen locatie in Eindhoven (NL). Op deze veilingen worden meer dan 1000 machines aangeboden voor de voedingsindustrie, bakkerij en horeca apparatuur. Het aanbod bestaat onder andere uit cutters, vleesmolens, slicers, tumblers, mengers, vacuumvullers, weegapparatuur, verpakkingsmachines, ovens, grills, koelers, frituren en vele meer. Verder vindt er nog een online veiling plaats in Sint-Oedenrode (NL) bestaand uit machines voor de slachtindustrie. Denk bijvoorbeeld aan slachtlijnen, verdoofsystemen, en ontharingsmachines. Deze veilingen sluiten allen begin / midden juni. Eind Juni staan er nog veilingen op de planning in Brokstedt (DE), Raciaz (PL), Oosterhout (NL), Sevenum (NL), Wunstorf (DE) en Emmeloord (NL).

Voor het totale aanbod van deze online veilingen kunt u een kijkje nemen op www.Industrial-Auctions.com. Hier kunt u per veiling de aangeboden kavels bekijken. Het bedrijf vindt het erg belangrijk de best mogelijke service te bieden en zo transparant en eerlijk mogelijk zijn werkzaamheden uit te voeren. Dit doen ze onder andere door de machines zelf te bezoeken, fotograferen en beschrijven zodat men goed op de hoogte is van de staat van de machine. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten altijd de mogelijkheid de aangeboden machines in het echt te inspecteren. Bij iedere veiling wordt een kijkdag georganiseerd waar geïnteresseerde zich aan kunnen melden de machines te bezichtigen.

Bent u geïnteresseerd in het huidige aanbod en wilt u een bod uitbrengen? Schrijf u dan nu in op onze website zodat u, nadat uw gevalideerd bent door een van de medewerkers van het bedrijf, een bod uit kan brengen op uw favoriete kavel.

Bij vragen neem gerust contact op met het bedrijf via info@industrial-auctions.com of bel naar 040 2409 208.