Voedselverwerkende bedrijven zoeken duurzame oplossing bij aankoop machines, Industrial Auctions biedt uitkomst.

De schrijnende materiaal schaarste en de almaar stijgende prijzen zorgen er voor dat retailers, kleine en grote fabrikanten bij de aankoop van machines op zoek gaan naar alternatieven. Iets wat online veilingmeester Industrial Auctions zeker niet is ontgaan. De markt voor gebruikte machines is al ruime tijd booming business vanwege het tijd- en kostenbesparende voordeel, maar ook door het duurzame aspect. Een branche die in hoog tempo blijft groeien en waar Industrial Auctions dankbaar de vruchten van plukt. Met het oog op het 12,5 jarig bestaan ​​zijn zij al jaren actief in de gebruikte machine branche, gericht op een nichemarkt; de voedings- en drankenindustrie. Met hun internationale reputatie en opgebouwd vertrouwen in de online wereld kijkt het bedrijf positief naar de toekomst.

Met haar succesformule biedt Industrial Auctions een oplossing voor zowel koper als verkoper bij het aankopen of verkopen van hun machines. Of het nu gaat om losse machines, een hele productielijn of een complete productielocatie Industrial Auctions staat voor u klaar. Het bedrijf staat in direct contact met beide partijen en brengt ze samen op hun georganiseerde online veilingen. Daar stopt het echter niet. De reden waarom dit soort partijen naar Industrial Auctions komen en jarenlang klant blijven, heeft te maken met het fundament van het bedrijf: de klant en opdrachtgever ontzorgen in elke fase van het koop- en verkoopproces.

Het bedrijf bestaat uit een gemotiveerde groep professionals met gedegen kennis en kunde van de machines in de industrie. Het motto is ‘acties spreken meer dan woorden’ en dat laat Industrial Auctions maar al te graag zien. Het bedrijf gaat altijd een stapje verder; daar staan ​​ze in hun kracht. Van het verzorgen van taxaties, tijdelijke opslagcapaciteit, het verlichten van logistieke druk en het directe contact met beide partijen. Allemaal factoren die het unieke en onderscheidende karakter van het bedrijf weerspiegelen. Zoals CEO Ad van Kollenburg het stelt: “We maken het de klant zo makkelijk mogelijk en bij ons staat hij nooit alleen.”

“Onze focus op de voedings- en drankenindustrie is wat ons onderscheidt van ‘de rest’ en het succes wordt gedragen door onze club. De lijnen bij Industrial Auctions zijn kort, zowel intern als extern en dat zal zo blijven. Zolang we maar blijven zeggen wat we denken, want het is deze op­­­­enheid die binnen het bedrijf ventileert en ervoor zorgt dat de klant centraal blijft staan. Juist dit sociale gezicht dat we uitstralen dat direct afstraalt op onze klanten en waar we bekend om staan.” Aldus CEO Ad van Kollenburg.­­

Voor meer informatie of om het huidige aanbod te kijken klik hier.