Bezoekersregistratie vakbeurs Industrial Heat & Power 2022 geopend

Onlangs opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power. Die vindt – onder de vlag van de Nationale Energie Week – plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Wendy van de Geijn, beursmanager: “Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijke programma kijken wij uit naar weer een onvergetelijke editie.”

Must voor pro’s in energievoorziening

Op Industrial Heat & Power 2022 delen de koplopers in de industriële energievoorziening hun visie en doen zij zaken. Voor professionals in proces- en energieoptimalisatie die de kennis en tools zoeken om direct hun prestaties mee te verbeteren is deze vakbeurs een jaarlijkse must.

  • Tientallen sessies & experts op 2 podia

  • Dutch Hydrogen Days met Paviljoen en Podium

  • Project 6-25 Paviljoen

  • Energy Storage Day + Paviljoen

  • Dag v/d Technische Isolatie & Dag v/d Energieadviseur

  • Waterstof Innovatie Award 2022

Nationale Energie Week en Industrial Heat & Power

De Nationale Energie Week is een cluster van netwerk-events in het kader van de energietransitie, met van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 oktober gelijktijdig de maar liefst 4 genoemde vakbeurzen – samen goed voor bijna 400 stands en een inhoudelijk programma van zo’n 200 workshops, seminars en congressen.

Gratis toegang

Toegang tot de vakbeurs Industrial Heat & Power en de Nationale Energie Week is gratis voor professionals mits zij zich vóór dinsdag 11 oktober via de website registreren. Met een toegangskaart bezoeken zij gratis ook Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Registratielink

De bezoekersregistratie van Industrial Heat & Power is vanaf dinsdag 11 oktober te vinden op https://www.databadge.net/nrgy2022/reg/hnp/.

Meer informatie

Beursorganisator 54events
Diederik Jansen (communicatie & pr) diederik@54events.nl | 06-46192141