Waarom kiezen voor gebruikte producten?

Eén van de mogelijkheden om bij te dragen aan een circulaire economie, is door producten vaker te hergebruiken. U heeft misschien voor uzelf wel eens een tweedehands product gekocht, maar ook zakelijk en binnen de industrie komt dit steeds vaker voor. Zo kunt u bij Kruizinga.nl een groot deel van ons assortiment ook als gebruikt aanschaffen.

Maar wat zijn dan de voordelen?

Er zijn meerdere voordelen bij het kiezen voor gebruikte producten. De belangrijkste redenen zijn:

  • Recycle mee door te kiezen voor hergebruik
  • Functionaliteit gegarandeerd na gronding testen van alle producten
  • Bespaar tot 70% op de nieuwprijs met gebruikte producten

Omdat de vraag naar grondstoffen en nieuwe producten af zou moeten nemen, betekent dit dat de industrie zelf ook actie moet ondernemen. Ook daarvoor hebben wij enkele voorbeelden die u zelf al kunt ondernemen. Benieuwd naar deze en meer informatie? Scan de QR-code en lees onze blog.