Nieuwe knip en strip machines maken elke klantwens mogelijk

In samenwerking met zusterbedrijven in Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië en Nederland, biedt Cable Connectivity Group (CCG) een totaalpakket aan productie, assemblage en distributie van speciaalkabels, accessoires en cable connectivity solutions. Bijzonder hierin is, dat de focus bij CCG niet alleen ligt op de levering van de diverse producten, maar zij kijken nog verder en helpen klanten bij het efficiënter inrichten van processen. Om deze reden is het magazijn, in Benthuizen, onlangs uitgebreid met de nieuwste en meest geavanceerde machines, waarbij complexe en zeer specifieke aanvragen eenvoudig te realiseren zijn.  

Jobarco en Pantaflex zijn de specialistische bedrijven van CCG Distributie in Nederland, die hoogwaardige connectiviteitsoplossingen bieden. Samen met het portfolio van TKD, bieden zij een breed assortiment van A-kwaliteit kabels en kabelaccessoires aan. De producten zijn binnen 24 uur leverbaar binnen de Benelux en mede dankzij het gezamenlijk brede pakket en uitgebreide machinepark wordt de klant volledig ontzorgt met speciale oplossingen in alle industriële segmenten.

CCG biedt haar klanten complete assemblages aan. Daarin gaan zij erg ver. Of het nu om een grote of een kleine bestelling gaat, alles wordt tot op de millimeter op maat geknipt, gestript, samengesteld en op tijd geleverd op de gewenste locatie. Zelfs in deze tijden van schaarste van grondstoffen en langere levertijden zijn zij in staat om klanten optimaal te bedienen met de artikelen uit voorraad. Zij beschikken over een groot magazijn met zeer moderne assemblagemachines, waarmee ze snel een breed pakket aan kabels kunnen snijden en strippen. Wegens de uitgebreide mogelijkheden van de machines kunnen zij klanten ook voorzien van kleinere aantallen. Het gaat in totaal om zestien snijmachines en een assemblage afdeling met o.a. een geautomatiseerde snijlijn in het logistieke centrum in Benthuizen. 

www.cableconnectivitygroup.nl