REGELMATIG UW MEDEWERKERS TRAINEN

Eén keer in de 10 jaar een veiligheidstraining is naar onze mening te weinig om het veiligheidsbesef en -bewustzijn van medewerkers op peil te houden. We horen van veel bedrijven dat zij daarmee worstelen. Daarom hebben wij onze nieuwe aanpak trainingen ontwikkeld. Hiermee kan men een veiligheidstraining combineren met regelmatige veiligheidsworkshops. Op die manier komt veiligheid meer op de agenda te staan.

Wij als, Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld (IVOB), geloven in de kracht van de herhaling. We hebben een 20-tal standaard veiligheidsworkshops ontwikkeld. Elke workshop gaat over een specifiek veiligheidsonderwerp, met als belangrijkste onderdeel het groepsgesprek. Wil er gewerkt worden aan het veiligheidsbesef en -bewustzijn van medewerkers, dan moet het onderwerp veiligheid regelmatig op de bedrijfsagenda staan. Door de workshops worden de medewerkers ook meer bij het onderwerp veilig werken betrokken.

Onze workshops kunnen naast de veiligheidstraining als korte herhalingstrainingen (tijdsduur ca. 2 uur) ingezet worden. Wij kunnen de trainingen en workshops voor u In-company verzorgen, maar u kunt ook zelf aan de slag met ons Do It Yourself (DIY) pakket. U krijgt dan van ons een professioneel trainingspakket bestaande uit een trainingsvideo met een gesprekshandleiding. U faciliteert alleen een gespreksleider. Wij kunnen voor u ook de gespreksleiders trainen (train de trainer noemen we dit). Een flexibele manier om voor uw bedrijf  een prachtig trainingsprogramma samen te stellen.

We bieden prachtige combipakketten aan. Binnen een combipakket is onze veiligheidstraining gecombineerd met een aantal workshops naar keuze. U kiest zelf voor een bepaald aantal workshops. Ook kunt u kiezen voor een bepaalde tijd ( 1,3, 6 of 12 maanden) dat een inlogcode geldig is, en er dus getraind kan worden. Slechts één of twee workshops aanschaffen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de IVOB stand of kijk eens op onze website www.ivob-opleidingen.nl