Fristads Workwear

Met een ervaring van bijna 100 jaar weten we beter dan wie dan ook wat de behoeften van de werkende professional zijn. We maken functionele, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je comfortabel voelt en op je best bent in iedere situatie. Of het nu belangrijk is dat je warm, droog of koel blijft, of bescherming nodig hebt tegen electriciteit, gesmolten metaal of gevaarlijke chemicaliën, Fristads heeft de juiste kleding.

Duurzaamheid

Fristads wil leidend zijn op het gebied van duurzaamheid. We streven naar het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, vanaf het moment dat we een kledingstuk ontwerpen totdat het aan het einde van zijn levensduur is gekomen. Een belangrijke stap in dit werk is de ontwikkeling van onze baanbrekende Environmental Product Declaration (EPD) voor kleding. Met de ontwikkeling van de EPD hebben we een nieuwe standaard voor duurzame werkkleding vastgesteld. We meten de milieu-impact van onze kledingstukken en dragen bij aan meer transparantie in de industrie. Alle kledingstukken in onze Green-collecties hebben deze milieuproductverklaring. Wil u meer weten? Bezoek ons dan op de Safety & Health@work op stand 3.409

https://www.fristads.com/nl-nl/