ProCare Safety

ProCare Safety is leverancier van meetapparatuur voor arbo, klimaat en veiligheid. Vindt u de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers belangrijk? ProCare Safety helpt veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers op de werkplek in kaart te brengen door middel van de juiste meetapparatuur.

Wij zijn channel partner van diverse A-merken zoals TSI, SKC, MSA en WatchGas. Wij richten ons voornamelijk op draagbare meetsystemen maar leveren ook vaste systemen welke 24/7 monitoren. Onze klanten bevinden zich in diverse marktsegmenten binnen de BeNeLux. Denk hierbij onder andere aan overheid, (petrochemische) industrie en installatietechniek.

Wij staan bij onze klanten bekend om onze goede service, ondersteuning en de oplossingen voor complexe meetvraagstukken. Wij verzorgen service en reparaties van portables in ons servicecentrum in Groningen waar tevens ons hoofdkantoor is gevestigd.

Bent u op zoek naar een geschikt meetinstrument voor uw toepassing? ProCare Safety adviseert u graag. Heeft uw meter onderhoud of kalibratie nodig? Onze serviceafdeling zorgt ervoor dat uw meetapparatuur in top conditie blijft. Wilt u weten hoe u uw instrument veilig en correct gebruikt? We helpen u met een juiste gebruikerstraining.

Meer weten over onze meetinstrumenten? Neem gerust contact met ons op via 050-2072172 of info@procaresafety.nl