“Stofvrij werken, hoe dan?”

Stofvrij werken is reeds sinds een aantal jaar verplicht in de bouw. Maar zijn wet- en regelgeving echt leidend? Of zou stofvrij werken veel meer vanuit een sterke ambitie moet komen? En wat is stofvrij werken eigenlijk, welke maatregelen zijn zinvol en welke niet? Dé specialist op het gebied van stofvrij werken is AIRBO uit het Gelderse Ochten. Met haar jarenlange ervaring hebben zij antwoord op deze en nog veel meer vragen die veelvuldig klinken vanuit de praktijk.

De producten van AIRBO staan al jaren bekend als hét summum in hun klasse en zijn ontwikkeld door stofexperts, specifiek voor stofvrij werken in de bouw en industrie. Krachtige bouwstofzuigers, luchtreinigers en stofkappen voor dagelijks gebruik die stofvrij werken voor iedereen toegankelijk maken.

En niet voor niets, want de positieve effecten van stofvrij werken beperken zich niet alleen tot de gezondheid. Het zorgt ook voor aanzienlijke tijdwinst door minder stofoverlast op de klus en is vaak een extra verkoopargument richting uw klant ten opzichte van de concurrentie.

Is uw gezondheid belangrijk en overweegt u stofvrij te gaan werken? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs van AIRBO.

Want als je stofvrij wilt werken, dan kies je AIRBO.

www.AIRBO.eu