ELESA+GANTER: ATEX oliepeilglazen en pluggen

ELESA+GANTER biedt al vele jaren een verzameling van verschillende hydraulische onderdelen aan conform de ATEX Europese richtlijn. Het uitgebreide assortiment oliepeilglazen en pluggen van
ELESA+GANTER biedt oplossingen voor zeer veel vereisten, zoals hoge temperaturen, hoge drukbelastingen of agressieve stoffen.

Nieuwe HFTX-EX oliepeilglazen

De ATEX-lijn is onlangs uitgebreid met het gloednieuwe HFTX-EX oliepeilglas gemaakt van transparant technopolymeer. Het contrastscherm is stervormig en gemaakt van geanodiseerd aluminium. Kenmerkend is het vergrootglas die speciaal ontworpen is om het zicht te vergroten en te verbeteren, zelfs vanuit zijposities. De laser gegraveerde markering op de producten en de conformiteitsverklaring bevestigen dat de producten van deze lijn zijn geproduceerd in volledige overeenstemming met de eisen van de Richtlijn van de Europese Unie, en dat ze conformiteitsbeoordelingen hebben ondergaan.

Ontworpen voor apparaten en machines

De ATEX lijn van ELESA+GANTER is ontworpen voor apparatuur en machines. Hierbij moet u denken aan hydraulische componenten en tandwielen voor gebruik in omgevingen met explosiegevaar.

Meer weten over ATEX oliepeilglazen of pluggen?

Elesa-ganter.nl/ATEX