Ontdek de nieuwste LabTop series hydraulische persen van Fontijne Presses

Fontijne Presses is verheugd om de nieuwe productintroductie van de LabTop hydraulische persen aan te kondigen. De nieuwe LabTop serie is de meest compacte hydraulische tafelpers voor  veeleisende toepassingen en geautomatiseerd gebruik. Dankzij de kleine voetafdruk en de 230V aansluiting kan de LabTop pers geïnstalleerd worden in elk lab. En het ergonomische ontwerp en de eenvoudige touchscreen interface worden zeer gewaardeerd door laboranten.

Deze nieuwe serie hydraulische persen wordt geïntroduceerd bij de aankomende K Messe in Düsseldorf. Bij de stand G17 in Hall 11 kunt u live de nieuwe pers bewonderen en alles hierover te weten komen!

De LabTop is de perfecte aanvulling op het bestaande assortiment van Fontijne Presses laboratorium platenpersen en wordt aanbevolen voor alle veeleisende kwaliteitscontrole en R&D toepassingen waar nauwkeurigheid en consistentie een eerste vereiste zijn.

Afhankelijk van het model – 150 of 300 – gaat het persbereik van de persen tot 150 of 300 kN bij 300°C. Ongeacht het model of de gebruikte instellingen, de resultaten zullen altijd nauwkeurig en consistent zijn. Bovendien is de LabTop serie voorzien van vele extra veiligheidsvoorzieningen, zoals een vaste bovenplaat, een noodstopsysteem en een veiligheidsscherm.

De LabTop serie wordt standaard geleverd met het ProView-besturingssysteem. Het ProView-systeem maakt gebruik van een 15″ touch scherm en biedt volledige controle over de perscyclus en wordt geleverd met een een groot aantal functies en instelmogelijkheden, zoals temperatuur- en drukregeling, lineaire verwarmings- en koelcurves, drukloos voorverwarmen,  grafische weergave van het proces, gegevensregistratie en USB-exportopties als ook verschillende toegangsniveaus.

Ontdek de nieuwe LabTop series bij de K Messe op de stand G17 in Hall 11.

Voor meer informatie bezoek onze website: https://www.fontijnepresses.com/products/labtop-series/.

Neem contact met onze specialisten voor een demo via info@fontijnepresses.com.