Klassikale cursus chemisch voorbehandelen niveau

De klassikale cursus Chemisch voorbehandelen gaat, indien er voldoende deelnemers zijn, van start op dinsdag 1 november 2022. 

De cursus bestaat uit 4 lessen en een examen. Na de eerste les volgen de overige lessen wekelijks en tot slot is er een examen.

De locatie van de cursus wordt zo centraal mogelijk gekozen. Vereniging ION doet dit aan de hand van haar aanmeldingen. Vereniging ION zoekt altijd naar een goed te bereiken locatie die, voor zo veel mogelijk deelnemers, in de buurt ligt.

Voor deze cursus zijn er nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via Vereniging ION’s digitale aanmeldingsformulier. Vereniging ION raadt aan om niet te lang te wachten met aanmelden. Vereniging ION werkt namelijk op datum van binnenkomst.

De brochure van deze opleiding vind je op de opleidingsoverzicht. Voor meer informatie is het secretariaat van Vereniging ION bereikbaar via telefoonnummer: 030 – 630 03 90 of opleidingen@vereniging-ion.nl.