Membraanpompen van KNF Verder

KNF membraan gas – en vloeistofpompen zijn met name geschikt voor toepassingen waar het medium zuiver getransporteerd moet worden. Voor de gaspompen geldt dat deze een zeer hoge gasdichtheid hebben en zowel als vacuümpomp en/of compressor te leveren zijn. De KNF membraan vloeistofpompen zijn zelf-aanzuigend en met de nieuwe serie ook zeer puls-arm.

FP 70 “Smooth Flow” Pomp – Laag in Pulsatie, Hoog in Efficiëntie

Deze pomp combineert de voordelen van de KNF membraanpomptechnologie met de belangrijkste kenmerken van tandwiel- en centrifugaalpompen. De FP 70 is zelfaanzuigend en kan drooglopen, transporteert vloeistoffen rustig en schoon en is chemisch bestendig.

De FP 70 leent zich uitstekend voor een breed scala aan toepassingen, waaronder medische technologie, voor inkjet printers, 3D-printen en analytische instrumenten.

  • Tot 700 ml/min. (1,2 l/min. op verzoek)
  • Tot 2 bar continue (4 bar op verzoek)
  • Weinig trillingen
  • Aandrijving met regelbare BLDC motor

www.knf.com