Het Enterprise Asset Management trendrapport 2022

Natuurlijk wilt u op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken qua asset management. Lees daarom nu het EAM trendrapport en krijg een unieke kijk op de prioriteiten, uitdagingen en zorgen van asset managers in alle sectoren.  

Verouderende assets, ongeplande stilstand, een gebrek aan communicatie, een tekort aan vakkennis, wereldwijde ontwrichting én torenhoge energieprijzen hebben allemaal een ongewenste impact. De nieuwste versie van het EAM trendrapport gaat in op de nieuwste inzichten om maintenance management- en asset management professionals te inspireren hun uitdagingen te gebruiken om positieve verandering teweeg te brengen. Het is duidelijk dat datagedreven besluitvorming, optimale samenwerking tussen teams en slim gebruik van technologie zowel nu als in de toekomst cruciaal zijn om het verschil te maken.

Het EAM trendrapport is gebaseerd op een grootschalig marktonderzoek onder bijna 300 asset management professionals uit Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast de presentatie van de onderzoeksgegevens in de vorm van eenvoudige grafieken, bevat het rapport ook een aantal inspirerende interviews met vertegenwoordigers van Schneider Electric, Royal Philips N.V., Verdantix, ICT Group en Logitek.