Schrijf jouw bedrijf in voor de Dag van de Techniek Midden-Brabant 2023

De Dag van de Techniek Midden-Brabant is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar deden vijf gemeenten mee: Heusden, Tilburg, Waalwijk, Dongen en Gilze. Bedrijven en gemeenten, met ondersteuning van Midpoint Brabant gaan het evenement verder uitbouwen en streven ernaar om het in alle gemeenten van de regio te laten plaatsvinden. Dus ook in 2023!

De gratis toegankelijke Dagen zijn opgezet voor iedereen die nieuwsgierig is naar techniek, zich oriënteert op een studie of stage in deze richting of overweegt om naar een technisch beroep over te stappen. Verspreid over het jaar vinden er in de gehele regio Dagen plaats waar je een kijkje kunt gaan nemen.

2023 trapt af met de Dag in Gilze, op zaterdag 14 januari. Heusden plant haar jaarlijkse Dag op zaterdag 10 juni, Waalwijk start al een dag eerder, op vrijdag 9 juni. In Oisterwijk en Moergestel is het te doen op zaterdag 17 juni, tijdens de landelijke Dag van de Bouw. En Tilburg organiseert haar Dag waarschijnlijk in juni en in Dongen wordt de datum binnenkort vastgesteld.

Deze dag wordt georganiseerd door technische bedrijven, onderwijsinstellingen en de gemeente. In elke gemeente bedenken de deelnemende organisaties ieder jaar opnieuw een uniek programma. Midpoint Brabant ondersteunt dit initiatief en helpt de gemeentes die het nog niet hebben ook een Dag van de Techniek op te zetten.

Aanmelden en vragen

Wil je jouw bedrijf of onderwijsinstelling alvast aanmelden, of heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Brigitte Duffhues van Midpoint Brabant, via 06 18 61 74 81 of deltaplantechniek@midpointbrabant.nl

Terugblik op 2022
Heb je de Dag van de Techniek van juni 2022 gemist en wil je toch een kijkje in de keuken nemen van de deelnemende bedrijven? Bekijk dan de website techniekgeniek.nl en lees Verhalen | TechniekGeniek over hoe de gemeenten het hebben aangepakt.