Machinebeglazing glasheldere zekerheid

Regelmatige vervanging van machinebeglazing in het belang van de veiligheid van uw machineoperator.

Machineveiligheidsglas bied bescherming tegen weg vliegende werkstukken, afbrekende klemdelen, (hete) spanen alsook olie en koelvloeistoffen. Machineveiligheidsglas bestaat uit een laag Polycarbonaat en veiligheidsglas. Door inwerking van UV-licht en koelvloeistoffen word het glas dof en broos. Het is dan ook aan te bevelen afhankelijk van gebruik, het glas elke 2 tot 5 jaar te vervangen.

Machinebeglazing word geleverd in elke gewenste afmeting in dikte en voldoet aan de geldende normen voor draaibanken (EN ISO 23125) en freesmachines/bewerkingscentrums (DIN EN 12417).

Tevens bent u bij R&K aan het juiste adres voor een groot aantal veiligheid/beschermende producten zoals vouwbalgen, vouwbalgen met lamellen, rolbandafdekkingen, veerspiralen, kabelrupsen, telescoopafdekkingen en veiligheidsbeschermkappen voor uw bewerkingsmachines.

www.r-k.nl