OrderOn.com maakt metaalbewerking makkelijk

Eind april lanceerde VDL Groep het platform OrderOn.com waarmee het voor iedereen mogelijk is geworden om op een eenvoudige manier lasersnijden en kanten van metalen producten uit te besteden. Na het uploaden van digitale werkbestanden op OrderOn.com is direct een offerte beschikbaar zonder hiervoor software te hoeven installeren.

“We zijn nu 6 maanden live en steeds meer mensen weten OrderOn.com inmiddels te vinden”, aldus Bart van der Staak, projectleider bij OrderOn. “Met OrderOn.com spelen we in op een stijgende vraag naar eenvoud in het bestelproces van kwaliteitsproducten met tijdige levering”. Deze aanpak werpt zijn vruchten af. De afgelopen maanden is het aantal gebruikers exponentieel gegroeid.

Snelheid, efficiëntie en flexibiliteit
Door de jarenlange ervaring van VDL Groep in lasersnijden en kanten op maat nu ook online aan te bieden is deze voor de hele maakindustrie door middel van een muisklik binnen handbereik gekomen. “Door OrderOn.com is het nu mogelijk om veel sneller, efficiënter en flexibeler te produceren dan voorheen. Bijkomend voordeel is dat OrderOn.com hierdoor in staat is om voordelige offertes te realiseren voor onze klanten.”

Geautomatiseerd bestelproces

Na het uploaden van digitale werkbestanden op OrderOn.com is direct een offerte beschikbaar. Als de klant de offerte goedkeurt start het volledig geautomatiseerde productieproces waarna de producten op het gekozen adres worden afgeleverd. Om dit mogelijk te maken, is geïnvesteerd in een nieuw lasercentrum met automatische uitruimmodule en volledig gerobotiseerde kantbanken waardoor 24/7 kan worden geproduceerd.

Ambitie
De komende tijd wordt nog flink geïnvesteerd in verdere uitbreiding van het platform. Het is de ambitie van OrderOn om flink te blijven groeien. Met een groter team en het betreden van de Belgische markt gaan we volgend jaar aan nog meer mensen laten zien hoe OrderOn metaalbewerking makkelijker kan maken”. Nieuwsgierig geworden? Bezoek OrderOn.com om het platform zelf te ervaren.