Deadline aanvraag BAR nog te maken kosten verschuift naar 13 januari

Wilt u een tegemoetkoming aanvragen voor de kosten die u nog gaat maken om uw bedrijf aan te passen aan de gevolgen van Brexit? Dan heeft u extra tijd hiervoor. De deadline voor de regeling Brexit Adjustment Reserve (BAR) nog te maken kosten is verschoven naar 13 januari 2023 17:00 uur.

 

Als u door Brexit aanpassingen moet doen, dan krijgt u te maken met extra kosten. Daar kon u tot 13 december 17:00 uur subsidie voor aanvragen. Nu heeft u dus een maand extra de tijd om uw aanvraag voor te bereiden en in te dienen.

Diverse subsidies voor aanpassingen door de Brexit

De regeling BAR nog te maken kosten bestaat uit verschillende modules. Moet uw ICT-infrastructuur aangepast worden? Wilt u een voorlichtingscampagne op laten zetten? Of uw werknemers laten opleiden? Vraag dan de regeling aan. Er is ook een module als u externe consultants inschakelt voor advies over douaneregelgeving.

Wanneer heeft u recht op BAR?  

Wilt u weten of u voor tegemoetkoming in aanmerking komt en voor welke module? Dan kunt u gebruik maken van de Regelhulp. Dit is een tool die een indicatie geeft van de tegemoetkoming.

Vragen? Neem contact op

Heeft u nog twijfels bij of vragen over een aanvraag voor BAR Nog te maken kosten? Neem vooral contact met ons op 

Meer weten?

BAR nog te maken kosten