Topsector Logistiek en TKI Dinalog op Multimodaal Transport Expo 2023 

Op donderdag 16 maart 2023 zijn Topsector Logistiek en TKI Dinalog weer van de partij tijdens de Multimodaal Transport Expo 2023. U vindt ons op het Topsector Logistiek Stage en op onze eigen stand.

Zien we u ook in 2023 weer op de Multimodaal Transport Expo 2023? Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn kennispartner van dit event en denken mee in de programmering. Vanuit deze rol denken wij mee over een waardevolle invulling van het programma voor de transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt.

Onderwerpen die onder andere de revue passeren, zijn: verduurzaming van de verschillende modaliteiten, synchromodale ketenoptimalisatie, optimalisatie van knooppunten, congestie in de haven en de logistiek van de toekomst. Elkaar ontmoeten, netwerken en het delen van kennis staat centraal.

Save the date

Zet 16 maart vast in uw agenda. Wij geven u een seintje wanneer aanmelden mogelijk is.

Over de Multimodaal Transport Expo 2023

Multimodaal Transport Expo 2023 vormt op 16 maart dé netwerkhub voor de transport en logistieke sector. Hier vindt u Topsector Logistiek en TKI Dinalog samen met meer dan 850 transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt. De beursvloer is open vanaf 09.00 uur.