Veiligheidsbewustzijn vergroten? Maak een e-Learning!

Hoe bereik je grote groepen of eenmalige bezoekers met de juiste veiligheidsvoorschriften? Met een e-Learning wordt dit een stuk eenvoudiger!

 Wat zijn de voordelen van een e-Learning voor veiligheidsvoorschriften?
Een e-Learning is eenvoudig aan te passen bij wijzigingen en mensen kunnen de module volgen waar en wanneer zij willen op hun eigen tempo. Voor jou is het voordeel dat je kunt zien of de modules doorlopen zijn en of mensen de informatie begrepen hebben. Treedt iemand in dienst of komt er een bezoeker langs? Geef deze persoon toegang tot de digitale content. Zo ben je niet alleen compliant maar vergroot je ook het veiligheidsbewustzijn.

Hoe maak je e-Learning echt tot een succes?
Bied naast de informatieoverdracht voldoende interactieve mogelijkheden. Denk aan een test, een module waarbij een medewerker situaties in moet schatten of stap-voor-stap een proces doorloopt.

Door de combinatie van herkenbaarheid en interactie, zal je e-Learning zeker een succes zijn. Maak daarnaast gebruik van praktijksituaties en laat medewerkers beeldmateriaal of voorbeelden aanleveren. Houd tot slot rekening met de schaalbaarheid zodat de content altijd goed leesbaar is op elk apparaat.

Maak e-Learning met FLOWSPARKS

Een goede tool is het halve werk! Met de didactische templates van FLOWSPARKS ben je in staat om in-house eenvoudig en snel effectieve e-Learning te maken. Bovendien ziet alles er grafisch perfect uit op elk toestel.

Met FLOWSPARKS kan je de informatie ook distribueren en opvolgen. Alle kennis wordt op één centrale plek geborgd en de modules kunnen gekoppeld worden aan je eigen (HR) systeem. Daarnaast biedt de FLOWSPARKS FastPass een oplossing voor het snel toetsen van kennis bij eenmalige bezoekers of externen. Het geeft eenvoudig toegang tot digitale modules en registreert alle activiteiten in een log.

Met FLOWSPARKS zet je een stap extra en vergroot je het veiligheidsbewustzijn binnen jouw organisatie. 

Ga voor meer informatie naar www.flowsparks.com