Maak werkzaamheden aan machines veiliger met eersteklas Lockout/Tagout-oplossingen

Optimaliseer gemakkelijk bestaande programma’s of implementeer eersteklas Lockout/Tagout-oplossingen vanaf nul met ons complete aanbod. Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij helpen en ondersteunen. Haal inspiratie uit onze gratis gids over hoe u het best Lockout/Tagout-oplossingen implementeert.

Blokkeer de toegang tot elk energiecontrolepunt

Met energie-isolatiepunten bedoelen we zekeringen, knoppen, afsluiters, wielen, hendels en andere systemen waarmee de stroming van mechanische, elektrische, hydraulische, pneumatische, thermische, gravitatie- en opgeslagen energie wordt beheerd, alsook vloeistoffen en gasvormige chemicaliën, hete oppervlakken en stoffen. Deze kunnen allemaal worden uitgeschakeld en de toegang ertoe kan worden geblokkeerd terwijl onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Lockout/Tagout-gids

Lockout/Tagout voorkomt arbeidsongevallen door machines tijdelijk en volledig te isoleren van hun energiebronnen. Als dit goed wordt geïmplementeerd, stopt het machinebewegingen en het inschakelen van de machine terwijl er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Gebruik deze gids voor ideeën over hoe u uw Lockout/Tagout-programma kunt implementeren of versterken, of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Download de gratis gids >>

Benieuwd hoe Coca-Cola de veiligheid op het werk aan complexe machines aanzienlijk heeft verbeterd?

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid op donderdag 26 januari geven wij vanuit Brady, in samenwerking met Coca-Cola Enterprises, Inc. een break-outsessie. Kom tijdens deze sessie meer te weten over hoe LockoutTagout Coca-Cola heeft geholpen om veiliger te werken aan complexe machines.

Nog geen gratis ticket voor het volledig verzorgde congres? Meld u aan en bezoek het congres op donderdag 26 januari bij DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht.

Klik hier voor de gratis registratie!

Een ervaren partner, waar ook ter wereld

Brady Corporation is een van de grootste leveranciers van Lockout/Tagout-oplossingen. We werken samen met zowel grote als kleinere bedrijven aan de verdere ontwikkeling van ‘Go for Zero’-ambities en naleving van veiligheid op de werkplek, waar ook ter wereld. We geven onze wereldwijde ervaring door aan onze klanten door alle best practices en gepersonaliseerde oplossingen op te nemen in ons Lockout/Tagout-aanbod. Zo kunnen door machine-energie of bewegende machineonderdelen veroorzaakte ongevallen tijdens onderhoudswerkzaamheden worden voorkomen.

Contacteer ons om uw werkplekvereisten te bespreken!

Brady NV

Tel: +31 (0)70 323 62 98

Email: salesbenelux@bradycorp.com

www.brady.nl