Verbeter de efficiëntie en productiviteit van uw werkplek met RFID-oplossingen

Geef elke asset een unieke digitale identiteit! Totaaloplossingen die tot in het kleinste detail aan de behoeften van de klant kunnen worden aangepast, maken RFID nu toegankelijk voor een groot aantal bedrijven, zelfs in omgevingen die voor de meeste labels en lezers als uitdagend worden beschouwd. Ontdek de complete RFID-oplossing van Brady >>

Uw behoeften. Uw oplossing.

Om RFID-gedreven efficiëntie mogelijk te maken op elke unieke werkplek, maakt Brady gebruik van zijn wereldwijde productiemogelijkheden en -diensten om elk van de componenten in zijn complete RFID-oplossing te personaliseren. Het leesbereik van de labels kan worden aangepast, evenals alle andere labeleigenschappen, zodat deze in een groot aantal industriële omgevingen op de assets van de gebruiker blijven kleven. Er kunnen sensoren worden ingebouwd om omgevingsgegevens zoals temperatuur of vochtgehalte te registreren. Scanners kunnen worden uitgerust met op maat geprogrammeerde apps die data verwerken om de voordelen te benutten die een specifiek bedrijf nodig heeft, en Brady kan de volledige oplossing integreren met bestaande ICT-infrastructuur.

Lees meer over de RFID-oplossingen >>

“Met de complete RFID-oplossing van Brady Corporation kunnen assets in om het even welke industriële omgeving een unieke digitale identiteit krijgen door gewoon een label aan te brengen. Gebruikers kunnen gelabelde assets in één keer identificeren en lokaliseren, van op afstand, in real time, zonder dat een zichtlijn nodig is.”

Een grote sprong in efficiënte

Goed geïmplementeerde, kwalitatieve RFID-oplossingen zorgen in veel sectoren voor een grote sprong in operationele efficiëntie. Met een RFID-handscanner kunnen meerdere assets op een afstand van 15 m worden gelokaliseerd, geïdentificeerd en getraceerd zonder dat een zichtlijn nodig is. Vaste RFID-scanners kunnen zelfs de hele werkplek bestrijken om het traceren van assets aanzienlijk te versnellen. Zo kunnen werknemers snel de gelabelde assets vinden die ze nodig hebben, kunnen voorraden worden geautomatiseerd en kunnen uitgaande zendingen in enkele seconden op volledigheid worden gecontroleerd.

Uw bedrijf binnen handbereik

Automatisch gegenereerde data over alle gelabelde assets helpen bij het nemen van strategische beslissingen over het aantal assets, hun locatie, preventief onderhoud en omgevingselementen. Met behulp van actuele data die automatisch worden gegenereerd en verzameld, kunnen voorraadniveaus worden beoordeeld om de efficiëntie en winstgevendheid van het bedrijf verder te verhogen. En dit allemaal door assets een unieke digitale identiteit te geven.

Ontvang de gratis RFID-gids >>

BRADY NV

www.brady.nl