GHM Eclatec; werpt een ander licht op uw werk en energiekosten

Goede verlichting is onontbeerlijk voor een veilige en prettige werkomgeving. Helaas is verlichting ook altijd een kostenpost. Met de huidige energiekosten is het goed om hier eens kritisch naar te kijken en maakt het de investering voor vervanging van oude, energie slurpende armaturen een stuk aantrekkelijker en vanzelfsprekend.

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste led technieken en “verlichting naar behoefte” bespaar je optimaal op de energiekosten. Zo is het mogelijk om de verlichting “smart” te schakelen en alleen ingeschakeld wordt als er ook activiteiten zijn.  Dat voorkomt dat verlichting onnodig brandt; wat goed is voor uw budget maar ook voor het milieu en de flora en fauna. Een goed moment om dit eens in kaart te brengen. 

Met bijna 100 jaar ervaring, ontwikkeling en eigen productie kan GHM Eclatec u daarin prima adviseren en begeleiden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek.