Met Pontifexx krijgt u grip op processen en assets

 “We hebben een continue stroom van nieuwbouwprojecten en modificaties, hoe zorgen we dat die Maintenance Technisch correct worden opgeleverd? We willen weer grip op onze kosten en prestaties, hoe voorkomen we storingen en stilstand? We lopen tegen zaken aan die beter moeten, waar moeten we beginnen? Onze installaties draaien, echter maak ik me zorgen over beschikbaarheid van reservedelen van instrumentatie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten waar Pontifexx zich over buigt bij toonaangevende opdrachtgevers in de industrie, zorg en infra. Deze branches zijn volop in beweging en worden flink uitgedaagd. Pontifexx heeft een pragmatische aanpak; aan de hand van de S-curve wordt gekeken waar de opdrachtgever zich bevindt en waar de meeste behoefte ligt. De aanpak wordt nauwkeurig afgestemd om de klant te ondersteunen naar een volgende stap.

Vanaf april 2023 opent Pontifexx een tweede vestiging in Rotterdam. De nieuwe vestiging draagt bij om naast de vestiging in Zwolle, een nog betere landelijke dekking te creëren. Om de ambities van Pontifexx verder uit te bouwen en te realiseren zoeken we versterking van het team!

Voel jij de urgentie om je omgeving te verbeteren en heb jij passie voor techniek? Wil je geen standaard kantoorbaan, maar juist veel onderweg zijn, met steeds nieuwe uitdagingen? Word maintenance consultant bij Pontifexx! Je kiest dan niet voor een baan maar voor een bestaan. Je leert en ontwikkelt jezelf continu. Als je leuke dingen doet dan heb je er plezier in. Als je ergens plezier in hebt, dan word je er goed in. Dat is voor ons de basis waardoor we samen groeien.

Kom je naar Maintenance Next? Bezoek ons dan op stand 3.108 of ga voor meer informatie naar www.pontifexx.nl. Je mag natuurlijk ook een mail sturen naar info@pontifexx.nl.