Bedrijfsmoduskeuze- en toegangsautorisatiesysteem PITmode 

Nu ook met RFID-transponders in kaart- en stickerformaat

Voor het Identification and Access Management (I.A.M.) biedt Pilz met het bedrijfsmoduskeuze- en toegangsautorisatiesysteem PITmode safety- en security-functies in één systeem. Een onderdeel van dit systeem is de PITreader. Hiervoor bestaan verschillende transpondersleutels met RFID-technologie. Pilz heeft een transponder in een kaart- en een stickerformaat aan de opties toegevoegd. Alle varianten zijn vrij beschrijfbaar en rechten kunnen vastgelegd worden. Voor het snel en eenvoudig programmeren van de PITreader keys en PITreader-instellingen zijn uiteraard de passende softwaretools beschikbaar.

PITreader (S) card units bieden oplossingen binnen een omvangrijk toepassingsgebied. Met PITreader card en PITreader sticker zijn nieuwe RFID-transponders toegevoegd. De kaart- en stickerformaten zorgen voor een nog flexibelere inzet van de toegangscontrole. De al in het bedrijf aanwezige RFID-compatibele kaarten en de bekende PITreader keys kunnen voor de authenticatie worden gebruikt en bieden zo nog meer flexibiliteit bij het kiezen van de transponders.

Slimme, flexibele oplossing

Een slimmigheid van de PITreader cards is de transparante uitsparing, zodat de LED-statusindicator op de PITreader ook bij een voorgehouden kaart altijd zichtbaar is. Uiteraard kan de PITreader card unit in combinatie met de kleine besturingen PNOZmulti 2 of het automatiseringssysteem PSS 4000 ook als PITmode flex of PITmode flex visu voor de toegangsautorisatie en veilige bedrijfsmoduskeuze worden gebruikt.