Beurstraining Nederland uit Brummen en Tophostess uit Zaltbommel gaan samenwerking aan

Per 1 mei werken Tophostess & Beurstraining Nederland samen.

 

De samenwerking tussen de bedrijven is het antwoord op de vaak gestelde vraag van exposanten: “Waarom werken jullie niet samen?” Veel exposanten, 11%, maken gebruik van beide diensten. Beurstraining Nederland traint het BeursTeam voorafgaand aan de beurs. Tophostess verzorgt vakbekwame hostessen en leadgenerators tijdens beurzen en events. 

Om ondernemers die als exposant deelnemen aan hun vakbeurs te ontzorgen voorafgaand, tijdens en in de opvolging na beurzen en events, gaan beide ondernemingen per 1 mei een samenwerking aan.

Danielle de Heer van Tophostess en Ton Visser van Beurstraining Nederland kennen elkaar al vele jaren uit de beurs- en congreswereld. De samenwerking betekent dat zij elkaars diensten aanbieden, ondernemers informeren over de voordelen van de samenwerking en het effect daarvan op hun beursdeelname. Denk hierbij aan een goed getraind BeursTeam, actieve benadering van beursbezoekers em gastvrije bezoekers ontvangst en verzorging. Plus support bij de opvolging na afloop van het beursevent.