De Bruyn – Industriële Lakkerij – Lakken voor u een uitdaging, voor ons een plezier

Sinds bijna 40 jaar staat Industriële Lakkerij De Bruyn garant voor de beste service en kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs voor alle verspuitbare oppervlaktebehandelingen.

Onze 20 enthousiaste medewerkers stralen, metalliseren/schooperen en poeder- en natlakken voor u alle metalen en kunststof onderdelen zowel eenmalige projecten als in serie.

Door onze ligging tussen Antwerpen en Turnhout zijn we zowel voor Belgische als Nederlandse klanten eenvoudig bereikbaar.

Lakkerij De Bruyn werkt al jaren samen met zowel lokale ondernemers als met multinationals binnen sectoren als machinebouw, zwaar transport, (kunststof) behuizingen en bouwmaterialen.

Ons eigen ontwikkeld IT-systeem, ons kwaliteitsproces en proactieve communicatie zorgen er ook voor dat alles vlekkeloos verloopt. Ook registreren we permanent omgevingsdata zodat uw onderdelen altijd gagarandeerd in de beste omstandigheden worden verwerkt. We besteden veel aandacht aan milieu door een doorgedreven afvalbeleid, LED-verlichting, een dak vol zonnepanelen en het gebruik van (bio) propaan voor onze ovens.

Ook mag het voor ons wel eens wat specialer, groter, complexer zijn en dan maken we onze slogan helemaal waar: voor u een uitdaging, voor ons een plezier.