Innovatieve Clean Room Kunststofproductie in de Spotlights. 

Maak kennis met de toekomst van hoogwaardige kunststofproductie bij Rompa Group op 20 en 21 september in de Brabanthallen te Den Bosch. Onze gloednieuwe clean room productie (iso klasse 7) staat in de schijnwerpers, en we zijn trots om deze innovatie met jou te delen.

Ontdek onze revolutionaire kunststof microplaten voor de medische sector. Deze geavanceerde microtiterplaten, microwellplaten of multiwell-platen zijn essentieel in analytisch onderzoek en klinische diagnostiek. We produceren zowel doorzichtige multititerplaten als ondoorzichtige zwarte platen, afgestemd op verschillende onderzoeksmethoden.

Wat maakt Rompa uniek? Ons volledig geautomatiseerde productieproces! Van spuitgieten tot in mould labeling, bedrukken, verpakken en kwaliteitscontrole, we beheersen elke stap.

Met 250 spuitgietmachines biedt Rompa Group expertise in 1-K en 2K kunststof spuitgieten. We blinken uit in ontwikkeling, engineering en productie, met vijf strategisch gelegen productielocaties wereldwijd. Onze activiteiten omvatten industrie, automotive, life science (medisch), elektronica en consumentengoederen.

Wij zijn jouw internationale partner voor hoogwaardige kunststofcomponenten en eindproducten. Bezoek onze stand 83 op de beurs en ontdek hoe Rompa Group jouw producten naar het volgende niveau kan tillen.

Contactgegevens:

W: www.rompagroup.com
M: sales@rompagroup.com
T: +31 646446352