Duurzaam circulair spuitgieten op de Kunststoffenbeurs 2023

Bezoek jij de Kunstoffenbeurs op 20 en 21 september? Injection Point presenteert op stand 41 in hal 1 nieuwe ontwikkelingen én technologieën met een positieve impact op het milieu en de toekomst van onze industrie. 

“Ik kijk ernaar uit om tijdens de Kunstoffenbeurs weer veel bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten,” vertelt Cristel Rijnen, Directeur van Injection Point. “Spuitgieten is een mooie techniek en biedt mogelijkheden voor het reduceren van CO2 uitstoot en kunststof recycling. Twee belangrijke uitdagingen in zowel onze sector als die van onze klanten. Als voorstander van circulariteit geloof ik dat we samen met onze partners in staat zijn om circulair denken in de gehele toeleveringsketen te bevorderen. Daar vertel ik op de beurs graag meer over, zowel op onze stand als tijdens de lezing die ik samen met Jan Willem Wieringa geef op de tweede beursdag.”

Ontdek de voordelen van duurzaamheid en circulariteit bij Injection Point

Op de Kunststoffenbeurs tonen wij een breed scala aan producten, diensten en technologieën die de duurzame mogelijkheden van kunststof spuitgietproducten laten zien. Bijvoorbeeld geavanceerde spuitgietprocessen voor gerecyclede kunststoffen en biologisch afbreekbare materialen, met als doel afval en de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare grondstoffen verminderen.

Klik hier voor de website.