NOBI Technical Hoses BV

Graag stel ik ons aan u voor: NOBI Technical Hoses BV – NTH – is een synoniem voor service, kwaliteit en noviteit. NOBI is een dynamisch bedrijf, heeft zijn sporen al verdiend en is ontstaan vanuit de gedachte dat klanten met hun probleem centraal staan en als zodanig ook geholpen dienen te worden. Dus elk behoefte, vraag, opmerking of klacht krijgt op gepaste en professionele wijze aandacht zodat een goede oplossing gevonden wordt. 

NOBI Technical Hoses BV plaatst uw behoefte weer centraal en we kunnen met onze sterke partners snel een adequate oplossing bieden. Of het nu gaat om reeds bestaande producten of maatwerk, wij zullen met onze kennis, ondersteund door de expertise van onze partners met een geschikte oplossing komen. Onze fabrikanten gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen waardoor premium producten geleverd worden die voldoen aan de actuele (inter-)nationale richtlijnen en/of wetgevingen.

Kernactiviteiten:

• Leveren van industriële slangen en gemonteerde slangen uit o.a. polyurethaan, rubber, TPE maar ook aanverwante artikelen zoals koppelingen, klemmen e.d.;

• Im- en export van technische slangen;

• Probleemadvisering op locatie;

• Externe opleiding van verkopers bij bedrijven alsmede duobezoeken;

Voor de marktsegmenten kunststof verwerkende, beton verwerkende industrie, voeding en reiniging in de voeding verwerkende sector, hebben we documentaties gemaakt waarin de artikelen gepresenteerd worden die voor uw specifieke sector relevant kunnen zijn.

Natuurlijk vind u op onze webpagina www.nobi-nth.nl een uitgebreider overzicht van onze mogelijkheden. Indien u in een van deze marktsegmenten actief bent en is er interesse voor onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en kunnen ook onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek nader komen toelichten. 

Wij staan voor u klaar, test ons!

Marco Blankenhagen