Nooit meer gedoe: ontdek de voordelen van onze Fluid Fill Matic en Fluid Care System van Rhenus Lub voor koelsmeermiddelen! 

Is jouw team elke dag weer veel te lang bezig met het handmatig bijvullen van de koelsmeermiddelen in jouw machinepark? Wij kennen het probleem en begrijpen dat je deze werkzaamheden liever onder de (teken)tafel schuift. Want ja, handmatig bijvullen kost veel tijd, geld, is zeer inefficiënt en je gebruikt deze tijd liever voor de belangrijke dingen. 

Onze Fluid Fill Matic is hét antwoord op alle problemen omtrent koelsmeermiddelen. Dit is een betaalbaar, automatisch bijvulsysteem voor al jouw koelsmeermiddelen. Maar wat levert dit jou op? Dat vertellen we je graag! Door het gebruik van de FFM: 

• Bespaar je flink op (personeels)kosten 

• Creëer je tijd voor nieuwe werkzaamheden 

• Zijn je concentraties altijd op niveau én in de juiste verhouding 

• Draaien je machines 24/7 naar behoren 

• Gaat je koelsmeermiddel langer mee 

• Heb je minder kans op bacterievorming 

• Ontstaat er veel minder schuimvorming 

 We hebben nu tijdelijk een actie waarvoor we de FFM voor €995 verkopen (actie loopt tot 15 oktober 2023). De investering heb je gemiddeld binnen een jaar terugverdiend.

FCS

Naast het automatisch bijvulsysteem hebben we ook een systeem ontwikkeld dat moeiteloos de bovenste toplaag van je koelsmeermiddel verwijdert, vuile olie efficiënt filtert en schone hoogwaardige emulsie terugpompt in je reservoir. 

Een systeem dat speciaal is ontworpen om jouw koelsmeermiddelreservoir volledig te reinigen, waardoor optimale prestaties gegarandeerd zijn en de levensduur van je waardevolle metaalbewerkingsvloeistoffen wordt verlengd. 

Klinkt best goed toch? En over welk systeem hebben we het dan? We hebben het over de Fluid Care System. Ons Fluid Care System is ideaal voor operators in de metaalbewerkingsindustrie die hun machines soepel draaiend willen houden. Dit omvat kleine tot middelgrote bedrijven, evenals grotere bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en efficiënte oplossing. Door te investeren in dit systeem maak je een verstandige keuze voor je metaalbewerkingsprocessen.

Je zult: 

✔ De toename in productiviteit ervaren

✔ De downtime verminderen

✔ De levensduur van je gereedschap verlengen

Twee systemen  ->  Tientallen voordelen. 

 Waarom wachten? Begin zo snel mogelijk met het besparen van tijd, geld en moeite. Vele machineparken zijn je al voorgegaan. Neem contact op via de website: www.rhenuslub.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0318 596 180.