Veiligheid gaat iedereen aan

Kan jij wel wat hulp gebruiken om je collega’s bewust te maken van het belang van veiligheid op de werkvloer? Vraag nu de gratis poster aan!

Veiligheid op de werkvloer is misschien niet het meest opwindende onderwerp en het zal zeker niet het gesprek van de dag zijn tijdens de borrel. Niettemin is het van vitaal belang voor de continuïteit en het succes van jouw organisatie. Het gaat niet alleen om het naleven van wet- en regelgeving; het gaat om het beschermen van de ruggengraat van het bedrijf – de medewerkers.

Visuele herinneringen aan veiligheid, zoals een poster, helpt medewerkers bewust te worden van hun gedrag en de veiligheid op de werkvloer te vergoten!

Als veiligheidskundige aanwezig zijn op de werkvloer en bewustwording creëren bij je collega’s kost uiteraard tijd. Tijd die veel veiligheidskundige niet hebben. Laat Toxic je helpen!

Meer tijd op de werkvloer, minder administratie. Als veiligheidskundige maak jij daar het verschil.

Met Toxic kun je de registratie van chemische stoffen vereenvoudigen en veel tijd besparen. Zo hou jij tijd over om actief je collega’s te ondersteunen in het veilig werken met gevaarlijke stoffen. Meer informatie? Neem contact met ons op via toxic@sdu.nl of kijk op onze website.