De drijvende kracht achter aandrijfsystemen

Een krachtig, slim en betrouwbaar aandrijfsysteem. Waarin alles naadloos op elkaar aansluit. Zoals de elektromotor, gearbox, controller, behuizing, connectoren, software en meer. Bij maxon bedenken, produceren en leveren ze het niet alleen, ze denken er mee in klantspecifieke vraagstukken en doen het sámen.

Ga erover in gesprek met de specialisten van maxon op de Precisiebeurs in Den Bosch op 15 en 16 november. Van de kleinste precisiemotoren tot de inmiddels bekende IDX alles-in-een motor zijn er te zien, samen met de reeds ontwikkelde SCARA robot waar de systemen inderdaad naadloos op elkaar aansluiten.

maxon is de toonaangevende aanbieder van high precision elektromotoren en aandrijfsystemen en ontwikkelt voor klanten op maat gemaakte aandrijfoplossingen voor de sectoren medische technologie, industriële automatisering, lucht- en ruimtevaart, logistiek, mobiliteit en robotica. Het Zwitserse bedrijf is sinds de oprichting in 1961 in bezit van de familie Braun en heeft zijn hoofdkantoor in Sachseln, Zwitserland. De maxon Group heeft wereldwijd rond 3.300 medewerkers op negen productielocaties in dienst en is vertegenwoordigd in meer dan 40 landen.

Precisiebeurs 2023 | Brabanthallen, Den Bosch | Stand 168

www.maxongroup.nl