Heb jij een uitdaging met Grade 1&2 reinheid?

Bezoek dan FenS op stand 444 tijdens de Precisiebeurs in Den Bosch op 15 en 16 november.

FenS, gevestigd in het Zeeuwse Goes, is een specialist in metaalbewerkingsvloeistoffen en precisiereinigers. Als geautoriseerd distributeur voor Bechem metaalbewerkingsvloeistoffen en Borer’s deconex reinigingsvloeistoffen zijn wij onder meer actief in fijnmechanische-, halfgeleider-, medische- en analytische industrie in zowel Nederland als België.

Met genoemde vloeistoffen en op elkaar afgestemde producten beschik je over een compleet productprogramma voor al je bewerkings- en reinigingsprocessen om Grade 1 of 2 reinheid te kunnen behalen. Van machinesmeermiddelen tot koelsmeermiddelen, van reinigers tot corrosiebeschermers voor RVS, aluminium, koper, legeringen, brons, etc.

FenS biedt persoonlijke service bij de product- en procesoptimalisatie, die kan bestaan uit analyse, testen, ondersteuning bíj en regelmatige controle ná implementatie. Resultaat van deze service en de kwaliteit van de producten is een langere standtijd van je gereedschap, onderdelen en reinigingsbaden.

Profiteer van Bechem metaalbewerkingsvloeistoffen en Borer’s deconex reinigingsvloeistoffen bij één leverancier en laat je adviseren door één van onze productspecialisten. 

Meer weten? Kom dan naar onze stand 444.