KUK Wijdeven – Experts in Precisie-wikkeltechnologie

Spoelen – Transformatoren – Assemblages

Met zeven geavanceerde productiefaciliteiten in Europa, Azië en nu ook in Afrika, is de KUK-Group gespecialiseerd in het vervaardigen van spoelen en hoogwaardige assemblages. Jaarlijks produceren we meer dan 200 miljoen spoelen voor klanten wereldwijd. Onze kracht schuilt in een eigen ontwikkelingsafdeling, waardoor we in staat zijn producten te vervaardigen, van prototypes tot massaproductie, tegen concurrerende wereldprijzen. Hierdoor kunnen we onze productieprocessen afstemmen op de volumes die u nodig heeft.

Als onderdeel van de KUK-Group, heeft KUK-Wijdeven een specialisatie ontwikkeld in op-maat-gemaakte spoelen, met betrokkenheid gedurende het gehele traject, van ontwerp tot serieproductie. Daarnaast fungeren we als betrouwbare schakel in de supply chain van onze klanten. Het succes van onze tevreden klanten in de automotive, industriële, medische/sensorindustrie getuigt van onze expertise.

Tijdens de Precisiebeurs gaan we graag met u in gesprek over recente ontwikkelingen in de wikkeltechnologie. U krijgt ook de kans om onze innovatieve creaties uit de KUK-Group te bewonderen, waaronder ’s werelds kleinste spoel met enkele honderden windingen van ultradunne draad.

Als u op zoek bent naar een technische partner in de wereld van wikkeltechnologie, schuiven wij graag aan.

KUK Wijdeven houdt de spanning erin…
en dat al bijna 85 jaar !

Bezoek ons op de Precisiebeurs, stand #475
www.kukcoils.nl